VH ekipage lyckades bra i regionmästerskap

Hubertusekipage klarade sig fint i helgens (21.9.2013) regionmästerskap i hinderritt Mia Wahls knep guld på sin häst Chavienne i 110 cm:s klassen, ekipaget fick 0 fel, tid 62,33. En fin prestation, Mia!

Tina Granlund och Priius (ägs av Paula Väisänen) tog en fin bronsplacering i 80 cm:s klassen och i samma kalss tog Göran Sjöblom på hästen Odi en fin 6:e placering (samt en 13:e placering I klass 1). Varma gratulationer till ekipagen!

I klass 3 (100 cm:s hinder) tog Petra Kalamo och Carrero (ägs av Charlotte Kvist) en fin sjunde (7.) placering. Grattis Petra!

Även om pris och placeringar inte nådde alla kunde man konstateria fina ridprestationer hos representanter för VH.
Nina RaukkoBarichello (ägs av Ulla Luoto) tog en 7:e placering i klass 1 samt en 5:e placering i klass 5 på sin häst Carlizio. Agneta Knip och Simson tog en 8:e plats I klasserna 1 och 2a och framtidslöftet Isabella Sjöblom och Masha tog en 5:e plats I klass 2c och var 11:e I klass 1. Anu AutioMixaus var 10:e i klass 1 och Elina HaapamäkiLipra tog en 12:e placering I samma klass. Alexandra Nylund och Brooklyn VB blev 5:e I klass 4 och Petra KalamoCarrero tog en 6:e plats I klass 5. Tina Granlund och Carando La placerade sig på 22:a plats I klass 3. Ella-Noora Lönnroos och Parys tog 9:e plats I klass 4 och en 25.plats I klass 3. Carola KemppiCentella GT blev tyvärr diskvalificerade men vi önskar lycka och framgång till nästa tävlingar!