Ratsastuskoulu

Tervetuloa Vaasan Hubertuksen  Ratsastuskouluun!
Ratsastuskoulutoiminnan omistaa RoutaRatsu Oy. Tunteja pidetään yleensä kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin. Ratsastuskoulun käytössä on viisi helppo b – vaativa b -tasoista hevosta ja yksi poni.

Ratsastustunnit Yksityistunnit sopimuksen mukaan. Vakio- ja irtotuntipaikkoja sekä yksityistunteja voi varata numerosta 0401891440 tai tuntien yhteydessä opettajalta. Opetus on suomenkielellä (tarvittaessa myös englanniksi). Alkeisryhmät myös ruotsiksi.

Hintamme muuttuvat 1.2.2019 lähtien.

Samalla panostamme entistä enemmän pienryhmiin ja kokonaisvaltaiseen ratsastajien valmentamiseen. Korostamme erityisesti hyviä hevostaitoja ja turvallista , hevosystävällistä opetusta. Meillä kaikki ovat erityisiä , arvokkaita persoonia, hevoset ja ihmiset.
Ryhmissä ratsastaville järjestetään säännöllisesti hevoshoitokursseja eri aiheista alennetulla hinnalla. Lisäksi tarjotaan säännöllisesti mahdollisuus erilaisiin merkkisuorituksiin.
Meillä ryhmäkoko on aina taatusti pieni 3-5 ratsastajaa , jolloin opetus on erityisen tehokasta ja henkilökohtaista.

Hinnasto:

Ryhmätunti : 32e (33e ei-jäsenille)

10krt 300e (320e ei-jäsenille)

Yksityistunti vakiryhmissä ratsastaville:45e
Muille: 50-55e

Kaveritunti (2ratsastajaa): 35e

Omalla hevosella ryhmätunti : 15e

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta alk. 55e/krt , sopimuksen mukaan.

Tuntien peruutukset muissa kuin sairaustapauksissa edellisenä päivänä klo 18 mennessä . Samana päivänä peruutetut/peruuttamattomat veloitetaan normaalisti. Peruutukset koskevat myös niitä, jotka käyvät tunnilla omalla hevosella.

Maksaminen

Tunnin/-t voi maksaa suoraan RoutaRatsu Oy:n tilille FI69 1791 3000 0122 73 . Ota kuitti maksusta mukaan tunnille. Maksu muutoin käteisellä tai  Tyky-/ Smartum/epassi käy. Ei pankki- tai luottokorttimaksuja

Kaikkien säännöllisesti tunneilla ratsastavien toivotaan liittyvän Vaasan Hubertuksen jäseneksi, muutoin ei voi suorittaa hoito- ja ratsastusmerkkejä tai osallistua harjoituskilpailuihin. Jäsenyys takaa myös kattavan vakuutuksen sekä monipuolisen Hippos-lehden.
Jäseneksi pääsee ilmoittamalla yhteystietonsa , sähköpostiosoitteen ja syntymäajan Millalle viestillä
milla.routamaa@hotmail.com
Jäsenyydestä lisää tietoa:
https://www.hubertus.fi/seura/jasenasiat/

peruutus tehtävä viimeistään 24h ennen tuntia. Muussa tapauksessa koko tunti veloitetaan.
https://www.facebook.com/Vaasan-Hubertuksen-ratsastuskoulu-507870992639582/

Erityisryhmät

Meillä myös erityislapset voivat harrastaa ratsastusta turvallisesti. Millalla on pitkä työkokemus lasten- sekä nuorisopsykiatrian parista ja hänellä on psykiatrisen hoidon EAT.  Lokakuun lopussa Milla valmistuu nepsy-valmentajaksi.
Ratsastustuntien ohella meillä on tarjolla myös kuntouttavaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Asiakkaitamme ovat mm. Nuorisopsykiatriset asumiskodit ja TYKS lasten – ja nuorisopsykiatrian poliklinikka.
Erityisosaamisena Millalla on päihdekuntoutus. Jos tunnet jääneesi yksin lapsen päihdeongelman kanssa eikä lapselle löydy sopivaa tukimuotoa, voit kysyä apua meiltä.
Millalta voi kysyä lisää puh 0401891440.

Tärkeätä tietää

Ratsastuskoulun asiakkaita ei ole vakuutettu ratsastuskoulun puolesta. Vaasan Hubertuksen tai jonkun muun ratsastusseuran jäsenyys pitää sisällään tapaturmavakuutuksen. (kts SRL:n jäsenedut, www.ratsastus.fi) Turvallisuuden takaamiseksi tallialueella on noudatettava tallin sääntöjä, jotka löytyvät ilmoitustaululta.

Muita  palveluita
Sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta vastaa Milla Routamaa puh: 0401891440
Facebookissa Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Milla Routamaa Tmi.

Ratsastuskoulu Hubertus facebookissa