VH:lle menestystä kotikisoissa 29.6.

Luokassa 2 Helppo A
Minttu Liukko voitti kultaa ratsullaan Aarre Arvokkain. Mintun yhteistulos oli 64,741%. Lämpimät onnittelut Mintulle!

Samassa luokassa Tiina Brandt ja Wyclef Jones tulivat kahdeksanneksi, Leea Kaakinen ja Dolce Vita de L’Aube 2754 (Dolly) yhdenneksitoista ja Petra Kalmo ja Valmont tulivat 22. sijalle. Tässä luokassa 6 sijoittui. Hienoja suorituksia!

Luokassa 1 Helppo B (sijoittui 9)
Mia Wahls sijoittui 5. sijalle ratsukollaan Chavienne. Lämpimät onnittelut Mialle!

Samaisessa luokassa Sophia Backlund (edustaa Mustasaaren urheilijoita) ratsasti VH ratsukolla Barrichello (om Ulla Luoto) sijalle 9, Hienoa Sophia! Onnea myös omasta pronssimitallistasi Luokassa 3 ratsulla Hilton III!

Muita Vaasan Hubertusta edustavien sijoituksia luokassa 1 helppo B:

Petra Kalamo ja Valmont 10. sija, Helena Välimäki ja Lafitte R (om Carolina Granholm) 18. sija, Negar Ranjgesh ja Amaris (om Leea Kaakinen) 19. sija. Kata Välimäki ja Lanchester 21. sija, Elina Haapamäki ja Kiuas 23. sija, Sanna Koskiluhta ja Babette 25. sija, Jenna Dahlbo ja Dakota II (om Leea Kaakinen) 28. sija Netta Langen ja Christof (om Leea Kaakinen) 32. sija ja Ida Holm ja Bicidaza 35. sija. Hienoja suorituksia kaikilta! Onnea!