VH:lle menestystä kotikisoissa

Vaasan Hubertuksen edustajat menestyivät hienosti Lauantaisissa aluemestaruusesteratsastuskilpailuissa.

Mia Wahls otti kultaa 110 cm esteissä hevosellaan Chavienne. Mian ja Chaviennen tulos oli 0 virhepistettä ja aika 62,33. Upea suoritus Mia!
Tina Granlund ja Priius (om Paula Väisänen) ottivat hienosti pronssia Luokassa I (80 cm esteet) ja samassa luokassa Göran Sjöblom hevosellaan Odi, ottivat hienon 6 sijan (myös 13. sija luokassa 1). Lämpimät onnittelut molemmille!

Luokassa 3 (100 cm) Petra Kalamo ja Carrero (om Charlotte Kvist) sijoittuivat upeasti seitsemänneksi (7.). Onnea Petra!

Vaikka palkintoja tai sijoituksia ei seuraaville herunutkaan niin hienoja suorituksia nähtiin myös muilta VH:ta edustaneilta ratsukoilta.  Nina Raukko ja Barichello (om Ulla Luoto) tulivat 7. sijalle luokassa 1 ja sija 5. luokassa 5 hevosellaan Carlizio, Agneta Knip ja Simson olivat 8. luokissa 1 ja 2a, tulevaisuuden lupauksemme Isabella Sjöblom ja Masha olivat 5. luokassa 2c ja 11. luokassa 1, Anu Autio ja Mixaus olivat 10. luokassa 1 samoin kuin Elina Haapamäki ja Lipra 12. luokassa 1.  Alexandra Nylund ja Brooklyn Vb tulivat 5. luokassa 4 ja Petra Kalamo ja Carrero 6. luokassa 5. Tina Granlund ja Carando La sja 22. luokassa 3 ja Ella-Noora Lönnroos ja Parys sija 9. luokassa 4 ja 25. sija luokassa 3. Carola Kempin ja Centella Gt: suoritus harmittavasti hylättiin mutta kiitos Carola, onnea ja menestystä seuraaviin kisoihin!