VH:lle menestystä Seinäjoelta 9.6.2013

Kouluratsastuskisat 9.6.2013 Seinäjoella

Petra Kalamo sijoittui hienosti kolmanneksi PowerCupin aluekarsinnassa. Petra ja suomenheppa Valmont (tuttavallisemmin Vallu) selvittivät tiensä täten myöhemmin käytävään Power Cup finaaliin. Hyvä Petra ja Vallu!

Annika Ulfvens otti myös hienosti kolmannen sijan (luokassa 3), hevosella Lolo II.
Petra Kalamo sijoittui tässä samaisessa luokassa kuudenneksi.

Jenny Väyrynen sijoittui neljänneksi (luokassa 5) hevosellaan Dame Dadadidum R jossa Jannika Kolehmainen otti vielä viidennen sijan hevosellaan Honey Moon Pj. Jannika sijoittui vielä kuudenneksi Honey Moonillaan luokassa 4.

Luokassa I Sanna Koskiluhta sijoittui jaetulle 5 sijalle hevosellaan Babette!

Hienoja saavutuksia kerrassaan! Hyvä tytöt! Vaasa Hubertus onnittelee!