Johtokunta

Puheenjohtaja, tallivastuu Milla Routamaa

Olen harrastanut hevosia lähes koko elämäni. Aloitin ratsastamisen Hubertuksella 9-vuotiaana. Hubertus on minulle paljon enemmän kuin pelkkä ratsastusseura. Olen kokenut monet elämäni hauskimmat hetket Hubertuksella tai ainakin sieltä saatujen ystävien kanssa. Päätyökseni toimin ohjaajana nuorisopsykiatrisessa asumiskodissa, mutta suurin osa ajasta kuluu tavalla tai toisella hevosten parissa. Tarjoan Hubertuksen tallilla sosiaalipedagogista hevostoimintaa erityisesti lastensuojelun asiakkaille.Pidän myös Martin Ponikoulua pienille heppahulluille. Kotisivultani löydät lisää tietoa www.millaroutamaa.fi
Hubertus on antanut minulle niin paljon, että haluan tehdä osuuteni tämän hienon ja arvokkaan seuran eteen.
Yhteystiedot: milla.routamaa@hotmail.com

Rahastonhoitaja ja työntekijävastuu Tiina Brandt

Olen harrastanut hevosia 8-vuotiaasta ja ensimmäisen oman hevosen sain 14-vuotiaana. Tällä hetkellä minulla on täydellinen hevonen Wyclef Jones. Jonesin ostin keväällä 2010 ja sillä on minulle vielä todella paljon opetettavaa. Jones on ollut Saksassa jalostusoriina, ja on mm. kisannut menestyksekkäästi Saksan Bundechampionat-kisoissa ja Verdenin MM-kisoissa. Itse kisaan Jonesilla tällä hetkellä helppo A ja vaativa B-tasolla. Vapaa-ajalla käyn salilla/zumbassa, luen dekkareita ja olen ranskanbulldogien Vapun ja Marttan ”palveluksessa”.

Yhteystiedot: tiina.brandt@uwasa.fi 050-3058358

Jäsensihteeri Kaija Huhmarsalo

Ensimmäiset ratsastuskokemukseni ovat peräisin VH:n Pukinkulman talliajoilta. Sen jälkeen vuosia kului tuntiratsastajana, hevosenhoitajana, ja oman hevosen, tai puolikkaan omistajana. Muutamaan vuoteen en hevosen selässä ole käynyt, mutta tauko ei jatku!
VHn johtokunta ja seuratoiminta on myös tuttua vuosikymmenten takaa, jolloin ensimmäinen maneesi valmistui ja järjestetettiin ensimmäiset Kansallisen tason kisat Vaasassa.
Aika hevosten ja hevosihmisten kanssa on hauskaa ja vauhdikasta, välilä pakkasta ja välillä auringonpaistetta.

Yhteystiedot: kaijahsalo@gmail.com

Tallivastuu Ulla Luoto

Yhteystiedot: ulla.luoto@netikka.fi

Sihteeri ja kilpailut Petra Kalamo

Olen Petra Kalamo, 19-vuotias vaasalaistyttö. Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä pienestä pitäen ja yhtä suurella innolla olen vieläkin. Olen ensimmäistä kertaa mukana yhdistyksen johtokunnassa, ja uskon oppivani tästä paljon. Minulla on oma hevonen Valmont ja vuokrahevonen Carrero, joilla kilpailen tällä hetkellä aluetasolla sekä koulua että esteitä. Tavoitteeni ratsastuksen suhteen ovat korkealla, ja olenkin hakeutunut opiskelemaan hevosalalle. Haaveilen jonain päivänä perustavani oman hevosalan yrityksen, mutta siihen saakka toimin mielelläni Vaasan Hubertuksen tehtävissä!Vastuualueisiini kuuluu sihteerin tehtävät sekä kilpailut.