Seura

Vaasan Hubertus on tänä vuonna 47-vuotias ja se on Suomen ainoita hevostalleja jonka omistaa yhdistys. Eli toiminnan mahdollinen tuotto ei kohdennu kenellekään henkilölle, vaan yhdistykselle. Tällainen toiminta tarkoittaa aktiivista vapaaehtoistoimintaa ja sitä meillä Hubertuksella riittää.
Olemme todella aktiivisia kisajärjestäjiä, sekä seurakisojen suhteen, että myös alue- ja kansallisten kisojen suhteen. Jokainen voi keksiä mitä toimintaa halutaan ja tarttua asioihin, seura tukee kaikenlaisten aktiviteettien järjestämistä. Olemme osallistuneet Horsebic-koulutuksiin, tehneet kalentereita, järjestäneet matkoja HIHS:iin, sekä pitäneet erilaisia juhlia. Juniorit toimivat aktiivisesti mukana kisajärjestelyissä, pitävät heppakerhoa ja käyvät tutustumassa Pohjanmaan muihin ratsastuspaikkoihin leireillä. Seurallamme on aktiivisia kisaajia, jotka edustavat Hubertusta alue- ja kansallisissa kisoissa.
Hubertuksen talli sijaitsee Vaasan keskustan lähistöllä ja tarjoaa upeat puitteet harrastamiseen. Kaksi isoa ulkokenttää ratsastukseen, sekä iso maneesi talvikautta varten mahdollistavat aktiivisen harjoittelun. Hevosille on kunnostettu uusia tarhoja, että kurakelien aikana hevosten jalat pysyvät kuivana. Ensi kesänä talli remontoidaan EU-säädösten mukaiseksi.


Tervetuloa Hubertukselle jäseneksi!

Tiina Brandt

Vaasan Hubertuksen puheenjohtaja

Facebook