Ratsastuskoulu

Tervetuloa Vaasan Hubertuksen  Ratsastuskouluun!
Ratsastuskoulutoiminnan omistaa RoutaRatsu Oy. Tunteja pidetään yleensä kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin. Ratsastuskoulun käytössä on viisi helppo b – vaativa b -tasoista hevosta ja yksi poni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ratsastustunnit Yksityistunnit sopimuksen mukaan. Vakio- ja irtotuntipaikkoja sekä yksityistunteja voi varata numerosta 0401891440 tai tuntien yhteydessä opettajalta. Opetus on suomenkielellä (tarvittaessa myös englanniksi). Alkeisryhmät myös ruotsiksi.

Erityisryhmät

Meillä myös erityislapset voivat harrastaa ratsastusta turvallisesti. Millalla on pitkä työkokemus lasten- sekä nuorisopsykiatrian parista ja hänellä on psykiatrisen hoidon EAT.  Lokakuun lopussa Milla valmistuu nepsy-valmentajaksi.
Ratsastustuntien ohella meillä on tarjolla myös kuntouttavaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Asiakkaitamme ovat mm. Nuorisopsykiatriset asumiskodit ja TYKS lasten – ja nuorisopsykiatrian poliklinikka.
Erityisosaamisena Millalla on päihdekuntoutus. Jos tunnet jääneesi yksin lapsen päihdeongelman kanssa eikä lapselle löydy sopivaa tukimuotoa, voit kysyä apua meiltä.
Millalta voi kysyä lisää puh 0401891440.

Hinnasto

Ryhmätunti ratsastuskoulun hevosella VH:n jäsen / ei jäsen 30 € /32 €

Ryhmätunti omalla hevosella VH:n jäsen / 15E

Yksityistunti – ratsastuskoulun hevosella 40e-55e.Hinnat sisältävät alv:n 10% tai 24%.

Tuntien peruutukset muissa kuin sairaustapauksissa edellisenä iltana . Samana päivänä peruutetut/peruuttamattomat veloitetaan normaalisti. Peruutukset koskevat myös niitä, jotka käyvät tunnilla omalla hevosella.

Maksaminen

Tunnin/-t voi maksaa suoraan RoutaRatsu Oy:n tilille FI69 1791 3000 0122 73 . Ota kuitti maksusta mukaan tunnille. Maksu muutoin käteisellä tai  Tyky-/ Smartum-setelikin käy. Ei pankki- tai luottokorttimaksuja.

Jos haluat ostaa kymmenen kerran kortin, ilmoitan sähköpostiosoitteesi Millalle (puh: 0401891440 , milla.routamaa@hotmail.com). Kymppikortit laskutetaan.
10 krt kortin hinta on 290e VH-jäsen
310e / ei VH-jäsen
Ratsastustunti on maksettava ennen tunnille saapumista.

peruutus tehtävä viimeistään 24h ennen tuntia. Muussa tapauksessa koko tunti veloitetaan.
https://www.facebook.com/Vaasan-Hubertuksen-ratsastuskoulu-507870992639582/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tärkeätä tietää

Ratsastuskoulun asiakkaita ei ole vakuutettu ratsastuskoulun puolesta. Vaasan Hubertuksen tai jonkun muun ratsastusseuran jäsenyys pitää sisällään tapaturmavakuutuksen. (kts SRL:n jäsenedut, www.ratsastus.fi) Turvallisuuden takaamiseksi tallialueella on noudatettava tallin sääntöjä, jotka löytyvät ilmoitustaululta.

Muita  palveluita
Sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta vastaa Milla Routamaa puh: 0401891440
Facebookissa Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Milla Routamaa Tmi.

Ratsastuskoulu Hubertus facebookissa

Top